Zauvijek Tose Proeski....

Da ga ne zaboravimo i da ostane u nasim srcima... ZAUVIJEK TOSE PROESKI...25.01.1981 - 16.10.2007...R.I.P

06.05.2008.

Uskoro u emisiji!

 Tragična priča o Toši Proeskom uskoro u Oprah showu?
OPRAH WINFREY već mjesecima dobiva mailove članova fan kluba Toše Proeskog, koji smatraju da veliki makedonski pjevač zaslužuje minute u njezinoj emisiji. Njegov fan klub nastavio je, naime, s radom i nakon njegove smrti, a Tošini obožavatelji Opri predlažu emisiju u kojoj bi govorili o tome kako im je njegova glazba utjecala na živote, kao i o "glazbenom povezivanju Balkana" u kojem Toše, prema njihovom mišljenju, ima vodeću ulogu.
"Našu snagu ne treba zanemarivati. Poprilično smo povezani i organizirani, jer imamo veliku motivaciju i želju za humanitarnim radom. Okupljamo ljude različitih sposobnosti i zanimanja koji su spremni uložiti svoja znanja u naše akcije", rekla je Slobodnoj Dalmaciji 28-godišnja Bosanka Leila, moderatorica Tošinog fan kluba. Parola agilnih Tošinih fanova je "Spremni smo pomicati planine", a cilj im je nastaviti s humanitarnim djelovanjem kojeg je započeo makedonski pjevač. Osim toga, žele zaštiti njegov lik i djelo, s obzirom na to da brojni trgovci već mjesecima zarađuju prodavajući neautorizirane majice i druge predmete s njegovim likom.
Više od 13 tisuća potpisa na Tošu na Eurosongu
Toše u emisiji Opre Winfrey nije jedino čime se trenutno bavi njegov fan klub - pokrenuli su peticiju i poslali je čelnicima Eurosonga, a u samo nekoliko tjedana potpisalo ju je, piše Slobodna Dalmacija, 13.600 osoba. "Za sada imamo obećanje od Eurovision direkcije da će Toše biti spomenut barem tijekom jedne od polufinalnih večeri, ali mi se, naravno, borimo i zahtijevamo barem pet minuta za njega tijekom finala", kaže Leila i dodaje kako njegovi fanovi ne žele da Proeski bude zaboravljen na domaćim radio postajama, pa redovito glasaju za pjesme s još uvijek aktualnog albuma "Igra bez granica", najprodavanijeg domaćeg albuma u 2007. godini.

06.05.2008.

OPRA VINFRI O TOŠETU! - Tragična priča o Toši Proeskom uskoro u Oprah showu?

OPRA VINFRI O TOŠETU!
Priča o životu i tragičnoj pogibiji Tošeta Proeskog uskoro u najgledanijem svetskom TV šouu!
Priča o životu i tragičnoj pogibiji Tošeta Proeskog uskoro će biti emitovana u jednoj od najpopularnijih svetskih TV emisija - „Šou Opre Vinfri".
Jedna od najuticajnijih Amerikanki mesecima je obasuta mejlovima članova fan kluba Tošeta Proeskog, koji smatraju da makedonski anđeo zaslužuje minute u njenoj emisiji, i kako tvrde Tošetovi obožavaoci, Opra je predlog uzela u ozbiljno razmatranje.
- Opri smo predložili emisiju u kojoj bismo govorili o tome kako je njegova muzika uticala na naše živote, kao i o „muzičkom povezivanju Balkana" u kojem Toše ima vodeću ulogu - kaže 28-godišnja Bosanka Lejla, moderator Tošetovog fan kluba.
Tošetovi fanovi pokrenuli su peticiju i poslali je čelnicima „Evrosonga", a u samo nekoliko nedelja potpisalo ju je 13.600 osoba. - Zasad imamo obećanje od „Evrovizije" da će Toše biti spomenut barem tokom jedne od polufinalnih večeri, ali mi se, naravno, borimo i zahtevamo bar pet minuta za njega tokom finala u Beogradu, navode fanovi Proeskog.

Zauvijek Tose Proeski....
<< 05/2008 >>
nedponutosricetpetsub
010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Music
Zauvijek Proeskiboomp3.com

Posjetite i njegovu stranicu Myspace:
http://www.myspace.com/48299832

Tose Proeski - English - (exotic dream)


Tose Proeski - English - (why did you leave)


Tose Proeski - English - (a peice of european truth)


Tose Proeski - English -(when i see you)


Tose Proeski - English - (forgive me)


Tose Proeski - English - (i love you and i hate you)


Tose Proeski - English - (hey blue eyes girl)


Reklame:

Zosto otide


ZAUVIJEK TOSE PROESKI...