Zauvijek Tose Proeski....

Da ga ne zaboravimo i da ostane u nasim srcima... ZAUVIJEK TOSE PROESKI...25.01.1981 - 16.10.2007...R.I.P

12.05.2008.

"Toše, mi smo tvoj Porin": Ogorčeni fanovi bojkotirali dodjelu nagrada

ČLANOVI fan kluba Toše Proeskog uoči same dodjele Porina okupili su se ispred zgrade HRT-a kako bi još jednom ukazali na veliku nepravdu, a po nekima i sramotu, koju su organizatori nanijeli makedonskom pjevaču. "Nemamo nikakve izjave, ovo je sve što želimo poručiti javnosti", rekli su nam kratko, a naišli su na potporu brojnih sudionika Porina koji smatraju kako je makedonski pjevač nepravedno ignoriran, i to za godinu u kojoj je ostvario najveće uspjehe i bez konkurencije bio najizvođeniji glazbenik u Hrvatskoj.
> Otužnom dodjelom Porina dominirao Toše, najviše kipića osvojili TBF
Organizatori Porina u zadnji su se tren kratkim spotom odlučili prisjetiti Proeskog, međutim njegovim obožavateljima to nije bilo dovoljno. O Toši je na dodjeli prvi progovorio Jacques Houdek, posvetivši osvojenog Porina upravo njemu, a Miroslav Rus se, preuzimajući nagradu za pjesmu godine ("Igra bez granica") zahvalio njegovoj menadžerici i brojnim drugim zaslužnim suradnicima.
Norah Jones i Toše Proeski u istoj kategoriji?!
Makedonski je pjevač, dakle, osvojio jednog Porina, a brojne su mu nominacije izmakle jer, objašnjavaju organizatori, nije imao hrvatsko državljanstvo. Pritom im nije bila važna činjenica da je album u potpunosti snimljen i produciran s hrvatskim snagama, a kao argument nije poslužilo ni to što je Edo Maajka, također bez hrvatskog državljanstva, već osvojio nekoliko kipića.
"Neke stvari moramo mijenjati", priznao je nedavno Hus Hasanefendić uime organizatora Porina, a da je tako, pokazalo se i na samoj dodjeli. Tošin album "Igra bez granica", inače najprodavanije diskografsko izdanje u 2007. godini, stavili su u kategoriju s Norah Jones i Bruceom Springsteenom (???), a kipić je otišao u ruke jazz pjevačice pa se još jednom pokazalo kako razmišljanje organizatora, uz svo dužno poštovanje i najblaže rečeno - nema veze s mozgom.

12.05.2008.

Jelena Urukalo tvrdi da je Toše Proeski bio zaljubljen u nju!

 Neodoljiva' Jelena je pričala ostalim farmerima kako je Toše Proeski bio zaljubljen u nju. Kaže da ju je stalno zvao, ali ona nije htijela ići u Skopje.
 Počeo je novi tjedan na farmi Haninim izborom Dvine za novu gazdaricu. Spletke i klanovi očito i dalje "vladaju" farmom. Na fešti u subotu Stefany je uzviknula da je ipak istarski klan najjači.
- Na kraju se Lupinu obilo o glavu to što je spomenuo istarski klan - uzviknula je. Iako je, u posljednje vrijeme najglasnija farmerka, Stefy optužila Dvinu da i dalje spletkari, odlučila joj se pridružiti u njezinim planovima. Prije ručka cure su se izdvojile, a Dvina joj je pokušala prenijeti svoj "plan". Farmerka je, naime, svjesna toga da joj se klan raspao, te sada želi naći nove pristaše.
- Dobro, kužim cijelu situaciju. Točno znam s kojim ciljem i zašto je došla - odgovarala je Stefany na Dvinino pisanje. Stefany je očito aludirala na Ivanu, jer je spomenula njihov sukob koji se dogodio dan ranije. Ivana je tom prigodom na Stefinu kritiku odbrusila:
- Smijem li ja što reći u ovoj kući, okani me se ženo? Poslije je "pao" i dogovor o izbacivanju:
- Da, i stavit ćemo tog, a valjda neću onda biti ja! - nastavila je Stefany ,vjerojatno aludirajući na to da bi ona mogla biti izabrana od publike. Dvina, osim što je lobirala kod Stefany, odlučila je "dobiti bodove" i kod Rafe. Pitala ga je koji je najbolji način da odabere sluge, a Rafo joj je savjetovao da treba postupiti onako kako joj srce kaže. Unatoč raznim spletkama, mentor Joža  podsjetio ih je na glavni zadatak – rad na farmi. Pogledao je kakvo je stanje s pušnicom i najavio novi zadatak.
Ovaj tjedan gledatelji će imati priliku vidjeti tradicionalnu svadbu na farmi. Farmeri će izabrati mladenku i mladoženju, te naučiti kako je davno izgledala svadba u Moslavini. Potaknuti zadatkom farmeri su počeli plesati kolo, a Svizac je komentirao da se on dobrovoljno javlja za ulogu mladoženje. Farmerka Jelena došla je u sukob s Alenom. Stalno Alenovo provociranje počelo ju je  vidno živcirati. Za večerom su farmeri pričali o djeci. Stefany je izjavila da bi htjela puno malih "Hohnjeca". Isto tako je priznala da je jako razmažena i da dan danas sjedi mami u krilu. Jelena je izrazila želju za djecom, ali kada si nađe nekog.
- Pa ti imaš dečka! - rekao je Alen i prasnuo u smijeh. Jeleni ta izjava nije bila tako humoristična.
- Ti još jednom to reci, ja stvarno više neću pričati s tobom! - ljuto je odbrusila. Očito je Jeleni dosta konstantnog Alenovog zadirkivanja o Stoki. Ipak Jeleninoj "samodopadnosti" nikad kraja. Osim što prema njezinim tvrdnjama dečki ne mogu" živjeti" bez nje, u Jelenu je navodno bio zaljubljen i Toše Proeski.
- Stalno me je zvao, a ja nisam htjela ići u Skopje - pohvalila se Jelena.

Zauvijek Tose Proeski....
<< 05/2008 >>
nedponutosricetpetsub
010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Music
Zauvijek Proeskiboomp3.com

Posjetite i njegovu stranicu Myspace:
http://www.myspace.com/48299832

Tose Proeski - English - (exotic dream)


Tose Proeski - English - (why did you leave)


Tose Proeski - English - (a peice of european truth)


Tose Proeski - English -(when i see you)


Tose Proeski - English - (forgive me)


Tose Proeski - English - (i love you and i hate you)


Tose Proeski - English - (hey blue eyes girl)


Reklame:

Zosto otide


ZAUVIJEK TOSE PROESKI...