Zauvijek Tose Proeski....

Da ga ne zaboravimo i da ostane u nasim srcima... ZAUVIJEK TOSE PROESKI...25.01.1981 - 16.10.2007...R.I.P

24.05.2008.

Suze za Tošeta

Novi broj najtiražnijeg magazina o poznatima „Puls“ donosi ekskluzivnu ispovest Andrijane Budmir. Poslednja devojka Tošeta Proeskog danas, sedam meseci posle njegove smrti, priča kako joj je. Oči joj zasuze čim se on pomene... Nedavno je otvorila salon lepote, pokušava da nastavi život obične mlade devojke... Prenosimo samo deo ispovesti...
- Kažu, vreme leči sve rane... E pa, i nije baš tako, nije; nego, jednostavno, naučiš da živiš s tim što ti se desi... Moraš, ne možeš drugačije... - kaže za „Puls“ Andrijana.
- Ne želim da pričam o svom privatnom životu - kaže bivša rukometašica koju smo sreli u centru Skoplja, u salonu koji je zajedno sa svojom prijateljicom nedavno otvorila.
- Sve sam rekla, i to kada sam bila u šoku, ma kada maltene nisam znala ni šta pričam... Neki mediji bili su fer i korektni prema meni, hvala im, ali danas još ima onih koji me prate u stopu. Čekaju me ispred zgrade - priča emotivno Andrijana, koja više više ne igra ni rukomet, a u razgovoru za „Puls“ objašnjava da nagađanja o tome da će se vratiti sportu, uopšte nisu tačna.
Salon za lepotu nema veze s njenom dosadašnjom karijerom, ali preokupirana je obavezama koje joj skreću misli i mnogo pomažu da nastavi normalan život.
- Svi su me ubeđivali da ne odustajem. Govorili su mi da život ide dalje i da nešto treba da radim. Tada su uz mene bile mama, sestra, drugarice i žena koja me je pronašla u kući kada je poginuo Toše...
Na sam pomen njegovog imena, zasuzile su joj oči, ali je i dalje imala osmeh na licu.
- Najbliži su bili uz mene. I eto, ne odustajem. Salon je otvoren pre dva meseca. Drugarica i ja imale smo posla oko biranja mašina. U njemu je sve najbolje. Pripreme su počele još u avgustu i desila se tragedija koja je sve promenila. Sada sam po ceo dan u salonu - priča Andrijana.
Sebi, ipak, ne posvećuje pažnju i jeste da smo mi nenajavljeno došli u salon, ali bila je bez trunke šminke, sportski obučena.
- Ne sređujem se i ne vežbam. Trenutno nemam vremena za to, a u salonu ne mogu da dodem na red. Mada, trebalo bi. Ponovo sam se ugojila, a kada se sve to desilo, smršala sam na 65 kilograma. Osušila sam se potpuno - priča pokazujući na svoje lice.
Od dana kada je Toše poginuo, Andrijana je ta koja je u centru pažnje javnosti. Bilo je raznih priča. Neki su govorili da je istina da su bili zajedno, a drugi, opet, da je sve bilo laž.
- Teško je kada slušaš samo jednu stranu priče, rešila sam da sve ispričam i onda nisu bili fer. Sada ne smem nikud da izađem. Ne mogu da živim normalno posle Tošetove smrti. Svi gledaju u mene i uopšte mi nije prijatno - priča iskreno i pomalo iznervirano Andrijana, koja je sada poslom vezana za Skoplje, ali često ide kod mame, a često i mama i sestra dolaze kod nje.
- Više ništa ne planiram. Šta bude, biće. Za sada sam ovde. Volim i Beograd, živela sam četiri godine u njemu, ali... ne znam... Kada me pitaju odakle sam - ma, to mi je najgore pitanje! - ne znam šta da odgovorim. Nemam svoj dom.
Danas je nasmejana, ali kaže da se mnogo promenila. Pročitajte celu Andrijaninu ispovest u novom „Pulsu“.
Zvezde u „Pulsu“
Ovo je samo deo ekskluzivne ispovesti Andrijane Budimir koju možete čitati u novom broju „Pulsa“ koji donosi i dodatak o „Evroviziji“, razgovor uz kaficu sa Brazilcem iz Partizana Žukom, intervju sa Danijelom Štajnfeld, ispovest glumice Milene Pavlović...

Zauvijek Tose Proeski....
<< 05/2008 >>
nedponutosricetpetsub
010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Music
Zauvijek Proeskiboomp3.com

Posjetite i njegovu stranicu Myspace:
http://www.myspace.com/48299832

Tose Proeski - English - (exotic dream)


Tose Proeski - English - (why did you leave)


Tose Proeski - English - (a peice of european truth)


Tose Proeski - English -(when i see you)


Tose Proeski - English - (forgive me)


Tose Proeski - English - (i love you and i hate you)


Tose Proeski - English - (hey blue eyes girl)


Reklame:

Zosto otide


ZAUVIJEK TOSE PROESKI...