beats by dre cheap

Uskoro u emisiji!

 Tragična priča o Toši Proeskom uskoro u Oprah showu?
OPRAH WINFREY već mjesecima dobiva mailove članova fan kluba Toše Proeskog, koji smatraju da veliki makedonski pjevač zaslužuje minute u njezinoj emisiji. Njegov fan klub nastavio je, naime, s radom i nakon njegove smrti, a Tošini obožavatelji Opri predlažu emisiju u kojoj bi govorili o tome kako im je njegova glazba utjecala na živote, kao i o "glazbenom povezivanju Balkana" u kojem Toše, prema njihovom mišljenju, ima vodeću ulogu.
"Našu snagu ne treba zanemarivati. Poprilično smo povezani i organizirani, jer imamo veliku motivaciju i želju za humanitarnim radom. Okupljamo ljude različitih sposobnosti i zanimanja koji su spremni uložiti svoja znanja u naše akcije", rekla je Slobodnoj Dalmaciji 28-godišnja Bosanka Leila, moderatorica Tošinog fan kluba. Parola agilnih Tošinih fanova je "Spremni smo pomicati planine", a cilj im je nastaviti s humanitarnim djelovanjem kojeg je započeo makedonski pjevač. Osim toga, žele zaštiti njegov lik i djelo, s obzirom na to da brojni trgovci već mjesecima zarađuju prodavajući neautorizirane majice i druge predmete s njegovim likom.
Više od 13 tisuća potpisa na Tošu na Eurosongu
Toše u emisiji Opre Winfrey nije jedino čime se trenutno bavi njegov fan klub - pokrenuli su peticiju i poslali je čelnicima Eurosonga, a u samo nekoliko tjedana potpisalo ju je, piše Slobodna Dalmacija, 13.600 osoba. "Za sada imamo obećanje od Eurovision direkcije da će Toše biti spomenut barem tijekom jedne od polufinalnih večeri, ali mi se, naravno, borimo i zahtijevamo barem pet minuta za njega tijekom finala", kaže Leila i dodaje kako njegovi fanovi ne žele da Proeski bude zaboravljen na domaćim radio postajama, pa redovito glasaju za pjesme s još uvijek aktualnog albuma "Igra bez granica", najprodavanijeg domaćeg albuma u 2007. godini.

Zauvijek Tose Proeski....
http://zauvijekproeski.blogger.ba
06/05/2008 08:26