beats by dre cheap

Pobjednici 'TBF' Porina za album godine dali novinarki

Volio bih da dobije Livio Morosin. Navijam za muškarce iz solidarnost. Žene ionako uvijek dobivaju, izjavio je Milan Bandić prije nego je izašao na pozornicu i dodijelio Porin za najbolji etno-album. Ipak ga je osvojila Dunja Knebl, a Bandić joj je poljubio ruku.
- Želim zahvaliti klubu Močvara, koji se nažalost upravo u ovim trenucima zatvara - rekla je Dunja, dok je krivac za zatvaranje središta zagrebačke urbane kulture stajao kraj nje kiselo se smješkajući.
- Nevjerojatna je mržnja koja izbija iz gospodina Bandića. Kad smo silazili s pozornice ružno me gledao i mrmljao, ali se ne bojim. Starija sam od njega, a i njegovi novci mi ne trebaju - rekla je Knebl. Najveći dobitnici su TBF sa šest Porina, a Mladen Badovinac je najvažnijeg, za album godine, darovao novinarki Radio Đakova koja ga je pitala koliko mu kipići znače.
- Dao sam joj onaj koji sam imao u ruci. Što će mi to na polici? Ako se baš budem želio prisjetiti ove večeri, gledat ću TV snimku - rekao je Mladen. Gubitnici večeri, Jinx, nisu ni došli na dodjelu. Jacques Houdek je svog Porina za najbolji muški vokal posvetio Toši Proeskom, čija je “Igra bez granica” izabrana za pjesmu godine. Autor Miroslav Rus zahvalio je Jacquesu i fanovima koji su stajali ispred HRT-a s transparentom “Toše, mi smo tvoj Porin” i najavio da će sljedeće godine nominirati Tošinu neobjavljenu pjesmu “Još uvijek sanjam da smo zajedno”.
NINA BADRIĆ: PRAVILA PORINA TREBA MIJENJATI
- Oduzimanje nominacija Toši Proeskom i meni pokazuju da pravila Porina definitivno treba mijenjati - rekla je Nina Badrić. Iako nije osvojila ni jednog Porina, Nina je bila zvijezda večeri zbog nove, znatno kraće frizure.

Zauvijek Tose Proeski....
http://zauvijekproeski.blogger.ba
13/05/2008 15:10