beats by dre cheap

Ljiljana Petrović: Da me barem Toše uzeo sa sobom

Bože kako sam imala snage to proživjeti? Da me barem Toše uzeo sa sobom? - izjavila je u intervjuu za tjednik ''Arena'' Ljiljana Petrović, menadžerica pokojnog Toše.
Petrović je ispričala kako je nekoliko mjeseci nakon tragedije kad je prolazila kraj mjesta nesreće, zaustavila automobil i izašla van te satima plakala.
- Kad sam se približavala mjestu planirala sam ga zaobići, ali noga se sama maknula s gasa i auto se sam zaustavio. Izašla sam vani i plakala - ispričala je shrvana Ljiljana, koja još uvijek ne shvaća što se točno dogodilo. Vozača Georgija Georgijevskog, nakon tragedije, vidjela je samo nakratko.
- Stajali smo i pričali pet minuta, a onda sam morala otići. Jednostavno ne mogu s njime prozboriti niti riječ. Toše je mjesecima prije nesreće htio zaposliti svog prijatelja, no ja sam se žestoko protivila. Toliko sam bila protiv toga da s Goergijem nisam pričala nekoliko mjeseci.
Ljiljana je otkrila kako je otkad je upoznala pokojnog pjevača on oduvijek bio skromna osoba, bez prevelikih zahtjeva, a volio je isto što i svi mladi muškarci.
- Bio je lud za dobrim automobilima, motorima i mobitelima. U posljednjih godinu dana kad se naglo uozbiljio i postao pravi muškarac najviše je pratio sve vezano uz glazbu. Odjeću sam mu uvijek ja birala. Jednostavno sam znala što mu dobro stoji i u čemu se ugodno osjećao. Toše je najradije nosio modnu marku Diesel koju smo uvijek kupovali u Zagrebu ili Splitu- ispričala je.
Nakon što je s Tošom započela poslovnu suradnju Ljiljana se preselila iz Njemačke u Skopje gdje je kupila stan, a on se iz roditeljskog doma u Kruševu preselio k menadžerici gdje su kao cimeri živjeli šest godina.
- Toše je živio s roditeljima u Kruševu, a onda se preselio u Skopje. Živjeli smo dugo kao cimeri, punih šest godina u stanu koji sam ja kupila, a kad je on stasao u mladića, kupili smo i njegov prvi stan.
Tošinu vezu s Adrijanom Budimir o kojoj mediji pišu i dan danas, dok je javnost podijeljena mišljenja, Petrović nije htjela puno komentirati.
- Vrijeme će sve pokazati i na vidjelo donijeti istinu. Ne bih željela o tome puno pričati. Mogu samo reći da mnoge stvari koje su se pojavile u javnosti nisu istinite.

Zauvijek Tose Proeski....
http://zauvijekproeski.blogger.ba
03/06/2008 14:19