beats by dre cheap

Toše Proeski zavoštan

U jagodinskom muzeju voštanih figura, pored Cece i Čole, uskoro će biti postavljena i figura tragično preminulog Tošeta Proeskog.
Posle voštanih figura naših velikih muzičkih zvezda Cece Ražnatović i Zdravka Čolića, jagodinski muzej će postati bogatiji za još jednu figuru, i to tragično preminulog makedonskog pevača Tošeta Proeskog! Predsednik opštine Jagodina Dragan Marković Palma planira da voštanu figuru pokojnog pevača uključi u već postojeću postavku muzeja, koja broji 39 nacionalnih i istorijskih ličnosti među kojima su i figure svetog Save, Nikole Pašića, cara Dušana, kneza Lazara, Josipa Broza Tita, ali i srpskih premijera Zorana Đinđića i Vojislava Koštunice, kao i patrijarha Pavla.
Nakon postavke voštanih figura pomenutih ličnosti, odlučeno je da se u ovaj muzej uvrsti i figura Tošeta Proeskog, u znak sećanja na lik i delo tragično preminulog pevača koji je ostavio dubok trag na balkanskoj muzičkoj sceni.
Prema najavama, u planu su i postavke voštanih figura košarkaške legende Vlada Divca, Nikole Tesle, Petra Petrovića Njegoša, ali i Josipa Broza Tita.
Fanovi preminulog pevača imaju razlog više da posete muzej i uživaju u verodostojnoj figuri njihovog ljubimca koja će uskoro biti postavljena!

Zauvijek Tose Proeski....
http://zauvijekproeski.blogger.ba
19/06/2008 16:18