Ljiljana Petrović: Da me barem Toše uzeo sa sobom

Bože kako sam imala snage to proživjeti? Da me barem Toše uzeo sa sobom? – izjavila je u intervjuu za tjednik ”Arena” Ljiljana Petrović, menadžerica pokojnog Toše.
Petrović je ispričala kako je nekoliko mjeseci nakon tragedije kad je prolazila kraj mjesta nesreće, zaustavila automobil i izašla van te satima plakala.
– Kad sam se približavala mjestu planirala sam ga zaobići, ali noga se sama maknula s gasa i auto se sam zaustavio. Izašla sam vani i plakala – ispričala je shrvana Ljiljana, koja još uvijek ne shvaća što se točno dogodilo. Vozača Georgija Georgijevskog, nakon tragedije, vidjela je samo nakratko.
– Stajali smo i pričali pet minuta, a onda sam morala otići. Jednostavno ne mogu s njime prozboriti niti riječ. Toše je mjesecima prije nesreće htio zaposliti svog prijatelja, no ja sam se žestoko protivila. Toliko sam bila protiv toga da s Goergijem nisam pričala nekoliko mjeseci.
Ljiljana je otkrila kako je otkad je upoznala pokojnog pjevača on oduvijek bio skromna osoba, bez prevelikih zahtjeva, a volio je isto što i svi mladi muškarci.
– Bio je lud za dobrim automobilima, motorima i mobitelima. U posljednjih godinu dana kad se naglo uozbiljio i postao pravi muškarac najviše je pratio sve vezano uz glazbu. Odjeću sam mu uvijek ja birala. Jednostavno sam znala što mu dobro stoji i u čemu se ugodno osjećao. Toše je najradije nosio modnu marku Diesel koju smo uvijek kupovali u Zagrebu ili Splitu- ispričala je.
Nakon što je s Tošom započela poslovnu suradnju Ljiljana se preselila iz Njemačke u Skopje gdje je kupila stan, a on se iz roditeljskog doma u Kruševu preselio k menadžerici gdje su kao cimeri živjeli šest godina.
– Toše je živio s roditeljima u Kruševu, a onda se preselio u Skopje. Živjeli smo dugo kao cimeri, punih šest godina u stanu koji sam ja kupila, a kad je on stasao u mladića, kupili smo i njegov prvi stan.
Tošinu vezu s Adrijanom Budimir o kojoj mediji pišu i dan danas, dok je javnost podijeljena mišljenja, Petrović nije htjela puno komentirati.
– Vrijeme će sve pokazati i na vidjelo donijeti istinu. Ne bih željela o tome puno pričati. Mogu samo reći da mnoge stvari koje su se pojavile u javnosti nisu istinite.

zauvijekproeski
Blogger za naseg ANDJELA...da ga ne zaboravimo... TOSE VOLIMO TE...

6 komentara

  1. Nije skromnost samo uskračivanje samog sebe od nekog materijalnog užitka. Skromna je i soba koja ne nameće uvijek sebe, kojoj ona sama nije uvijek na prvom mjestu nego ima proširen vidokrug i može uvidjeti probleme kojima su zabavljeni drugi ljudi te im pomoći. Semafcinter-u svi mi imamo neke strasti, i najčešće su to one prema nečemu materijalnom, ali nas to ne čini manje skromnima. Po tebi onda ne postoje skromne osobe. Ovim samo želim da ti skrenem pažnju da malo bolje razmisliš o tome šta to sve može biti skromnost. Šaljem tebi i svim ostalim posjetiocima bloga jednu veliku PUSU

  2. skromnost je vrlina a tose je imao tu vrlinu mada ako je on volio dobre aute i mobitele neznaci da nije bio skroman to nam i na neki nacin dokzuje njegovi humanitarni koncerti itd………e sad nije to jedina vrlina koju je tose imao necu sad nabrajati tose ce uvijek biti sanama ma gdje on bio u to sam sigurna i on bi zelio da se mi veslimo a ne da tugujemo zar nije tako pusica*********unesa***

  3. TOSE PROESKI CE ZAUVIJEK OSTATI U NASIM SRCIMA I MOGU DA KAZEM DA JE BIO PRAWA MOMCINA ……..WOLIM NJEGOWE SWE PJESME I UWIJEK SE PRONALAZIM U NJIMA ……T-O-S-E……….WOLIMO TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE………………………………………..

  4. tose je covjek koi se rada jednom u sto godina ja tako divnu osobu jos nisam srela on je talentiran ,ljep ,ljubazan,pametan.osjecajan,sposoban,plemenit,human,sto jos reci on je sve sto nitko nije dalkle svi imamo po nesto od ovoga ali on ima sve.

Komentariši