Tošini roditelji posjetili Jeruzalem

Posljednja duhovna destinacija Toše Proeskog, bila je viječni Jeruzalem, gdje su prošli tjedan posjetili i njegovi roditelji Domenika i Nikola, a informacija je potvrdjena od Slavena Risteskog, zeta legendarnog makedonskog pjevača Toše.
Svi članovi uže obitelji Toše Proeskog, veliki su vjernici.
Tošini roditelji pokazali su svoju pravi vjeru u največe iskušenje, kad su izgubili svoje djete, nisu pokazali nikakav gnjev, potencirali su u jednoj prilici iz makedonske pravoslavne crkve.
Izrael je bio posljednje putovanje tragično preminule mega – zvijezde.
Njegovi bližnji su komentirali kako ga je ovo putovanje jako oduševilo i da je rekao kako je doživio duhovno pročisčenje što če pamtiti cijeli život.
Njegova sestra Dora u posebnom intervjuu što je izjavila poslije smrti brata, naglasila je, Jeruzalem je bio njegova velika želja, koju je želio osobno i ostvariti.
Po dolasku smo primjetili kako se promjenio. Postao je zamišljen i ozbiljan – izjavila je tada Risteska.

zauvijekproeski
Blogger za naseg ANDJELA...da ga ne zaboravimo... TOSE VOLIMO TE...

12 komentara

  1. Vjerujem da ćemo se svi zauvijek sjećati našeg Toše, da on neće živjeti samo u našim sjećanjima nego i u sjećanjima naše djece i dalje. Njegovim odlaskom ( neću reči smrću jer je ona ustvari samo jedan način da se od gnijezda stigne u zvijezde, kao što kaže veliki pisac Mak Dizdar)smo svi izgubili. Neka mu dragi Bog podari vječni mir i slavu, a njegovim roditeljima i svima koji su ga voljeli snage da nastave da koračaju kroz mračne staze života koje su nekad obasjane svjetlošću ljudi kao što je bio Toše…

Komentariši